szolgáltatásaink

fény-, és vizuáltechnika

 

fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effekt

            Épületkivilágítás a felemelő hangulathoz!

 Az Xtreme2000 Magyarországon egyedülálló fénytechnikával rendelkezik, így megrendelése esetén rendezvényeinek központi motívuma a fény lehet. Segítségével a valóságot tükrözhetjük vagy akár álomvilágot teremthetünk.

Amint egy rendezvényhelyszínre megérkezünk, érzékszerveink működésbe lépnek. A hangzás mellett, a fénytechnika által nyújtott látvány kialakítja a rendezvényről első benyomásunkat . A fénytechnika segítségével az atmoszféra szinte kézzel foghatóvá  válik, extrém megoldások esetén biztosra veheti, hogy vendégei egy életre emlékezni fognak rendezvényére.

Tekintse meg galériáinkat, és ábrándozzon a képek láttán. Képzelje el, hogy az Ön rendezvénye milyen fényben tükrözhetne! Éljen a fénytechnika lehetőségeivel, legyen a rendezvény teljes, tökéletes!

 

 

fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effekt fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effekt fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effekt fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effekt

teljes körű rendezvénytechnika

hangtechnika

show effektek

bérleti konstrukció