bérleti konstrukció

 

fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, showeffektek

      Xtreme2000 hangtechnika!

Az Xtreme2000 Magyarországon egyedülálló fénytechnikával rendelkezik, így megrendelése esetén rendezvényeinek központi motívuma a fény lehet. Segítségével a valóságot tükrözhetjük vagy akár álomvilágot teremthetünk!

Amint egy rendezvényhelyszínre megérkezünk, érzékszerveink működésbe lépnek. A hangzás mellett, a fénytechnika által nyújtott látvány kialakítja a rendezvényről első benyomásunkat . A fénytechnika segítségével az atmoszféra szinte kézzel foghatóvá  válik, extrém megoldások esetén biztosra veheti, hogy vendégei egy életre emlékezni fognak rendezvényére. Tekintse meg galériáinkat, és ábrándozzon a képek láttán. Képzelje el, hogy az ön rendezvénye milyen fényben tükrözhetne!

Éljen a fénytechnika lehetőségeivel, legyen a rendezvény teljes, tökéletes!
 
 

fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, showeffektek fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, showeffektek fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, showeffektek fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, showeffektek

 teljes körű rendezvénytechnika

 hangtechnika

 

 fény-, és vizuáltechnika

 

 show effektek