hangtechnika

 

fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, showeffektek

Cégünk saját hangtechnikai eszközparkkal rendelkezik!

Minden rendezvény alapfeltétele a jól működő hangtechnika. Valószínűleg Ön is találkozott már azzal a problémával egy rendezvény során, hogy a mikrofon nem működik, a hangosítás zavaró vagy egyszerűen csak nem hallatszik a "rendezvénymester" hangja.

Rendezvényeinken törekszünk arra, hogy a jól karbantartott hangtechnikai eszközök és tapasztalatunk segítségével ezek a problémák ne okozzanak gondot - a hangzás minőségi és kellemes legyen!

Csapatunk abban is rendelkezésére áll, hogy egy helyszínt felmérve a lehető legjobb hangtechnikai megoldást kínálja Önnek, az eszközök  elhelyezésében tanácsot adjon. Javasoljuk, hogy különleges igények esetén - például mikroport használata esetén - hangtechnikusaink véleményét kérjék ki, működtetésükhöz pedig szakemebereink folyamatos jelenlétét, készenlétét igényeljék. Várjuk kérdéseit, kéréseit!
 

 

fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effektek fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effektek fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effektek fénytechnika, hangtechnika, rendezvénytechnika, színpadtechnika, show effektek

 teljes körű rendezvénytechnika

fény-, és vizuáltechnika

 show effektek

 bérleti konstrukció